skip to Main Content
Presentació Del CitiTalent, La Moneda Social Del Citilab

Networking i exploració de sinergies durant la presentació del CitiTalent amb la comunitat empresarial i emprenedora del Citilab

Empreses i emprenedors comencen a testejar l’aplicació mòbil de la Moneda Social del lab de Cornellà de Llobregat

Aquest passat divendres 6 de març es va fer la presentació oficial del CitiTalent, la Moneda Social i Digital del Citilab, un acte que va comptar amb la participació dels membres de les empreses i de l’ecosistema emprenedor que treballa en les instal·lacions del laboratori d’innovació social de Cornellà de Llobregat, dedicant-se a sectors de tendència i/o a desenvolupar projectes d’innovació social i tecnològica.

Els participants van conèixer l’origen i la finalitat d’aquesta iniciativa, impulsada des del LaborLab del Citilab amb la col·laboració d’Ubiquat Technologies. També van conèixer el funcionament de la moneda i les condicions per accedir als serveis o gratificacions, tot familiaritzant-se amb la interfície de l’aplicació mòbil CitiTalent que, a continuació, ja es van poder descarregar en els seus dispositius mòbils.

Les especialitats i les necessitats de la comunitat empresarial i emprenedora 

Durant l’acte, els membres de les empreses i del coworking del Citilab van participar en una dinàmica de networking, compartint els seus perfils professionals en una breu presentació oral i deixant també per escrit els seus interessos, els seus coneixements i les seves necessitats en l’àmbit laboral.

La consultoria, la gestió de les xarxes socials, la comunicació i la creació de contingut digital, el màrqueting, la publicitat i la comunicació experiencial, el desenvolupament de software i d’infraestructura digital, el disseny d’experiències en 2D i 3D, l’optimització web i els serveis de SEO i SEM, el desenvolupament d’apps, el Blockchain o l’automatització i control d’edificis i l’eficiència energètica són algunes de les especialitzacions del personal de les empreses i dels membres del coworking del Citilab. 

D’altra banda, algunes de les necessitats manifestades pels participants durant la trobada van ser la visibilitat i la difusió, disposar de més personal i recaptar talent, tenir clients, participar en formacions, comptar amb espai per crear contingut així com els serveis de creació web, contingut digital i multimèdia i disseny gràfic. Idees, contactes, sinergies i temps també van ser algunes de les necessitats i peticions del talent emprenedor del lab.

La Moneda Social i Digital del Citilab

A través d’aquesta acció, Citilab posa en marxa el CitiTalent, aquest projecte de Moneda Social i Digital que fomenta l’intercanvi de coneixement, la promoció de la innovació i la col·laboració entre la comunitat emprenedora del centre.

El CitiTalent vol donar resposta a aquestes peticions manifestades per les empreses i els membres del coworking de crear sinergies, tenir idees noves i fer contactes per tal de desenvolupar projectes d’innovació social i tecnològica, fent que l’ecosistema empresarial del Citilab sigui més viu i més participatiu.

Per a conèixer tots els detalls d’aquest projecte de Moneda Social, podeu recuperar la informació fent clic aquí.

Presentació del CitiTalent, la Moneda Social del Citilab

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar