skip to Main Content
IoTLAB: Formació Sobre Internet De Les Coses / Internet Of Things (IoT) - LaborLab

Apropa’t a la Internet de les Coses amb la tecnologia Whitecat del Citilab: els dimarts 10, 17, 24 i 31 de març!

El taller del març del lab de Cornellà està emmarcat en el projecte IoTLab

Arriba el taller del mes de març del Citilab, una activitat de quatre sessions que té l’objectiu d’introduir i fer conèixer a tothom la Internet de les Coses (Internet of Things o IoT), la tecnologia que permet interconnectar i fer interactuar en xarxa objectes de la vida quotidiana per facilitar el dia a dia de les persones.

A més d’entendre la Internet de les Coses, podreu conèixer Whitecat, l’ecosistema tecnològic dissenyat al Citilab amb la finalitat de fer accessible les tecnologies de la Internet de les Coses. A través de Whitecat, aprendreu a resoldre casos d’ús reals d’IoT (sobre objectes de la llar i interconnectivitat a les ciutats) amb el programari i maquinària proposats per Whitecat.

Aquesta activitat està emmarcada en el projecte IoTLab del LaborLab, una formació en Internet de les Coses que compta amb un espai propi al Citilab, l’EspaIoT, una zona tech per apropar aquestes tendències tecnològiques a la ciutadania i tutoritzar projectes d’estudiants de formació professional.

Dates, horari, preu, requisits i inscripció

El taller serà els dimarts 10, 17, 24 i 31 de març, de 17:30 a 19 hores, al Citilab. El preu del taller és de 15 euros per participant.

Totes les persones a partir de 16 anys que estiguin interessades en la programació i l’electrònica poden inscriure’s a l’activitat enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60, i indicant l’any de naixement, la població i un telèfon de contacte.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i entregar el justificant abans de l’inici del taller. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar