skip to Main Content
XXI Exporecerca Jove 2020

Citilab acull la XXI edició de l’Exporecerca Jove, la fira de recerca internacional que exposa 120 treballs d’investigació de secundària i batxillerat

Els propers dimecres 26, dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 de febrer, Citilab serà la seu que acollirà la XXI Exporecerca Jove, l’esdeveniment de referència del món acadèmic en l’àmbit de la recerca i la investigació de secundària i batxillerat. 

Després de la cancel·lació de la fira YoMo (The Youth Mobile Festival) d’enguany, una activitat paral·lela al Mobile World Congress, Citilab ha col·laborat estretament amb l’organització de l’Exporecerca Jove, Magma Recerca, per fer realitat la celebració d’aquesta fira en la qual s’exposa el coneixement nou generat per estudiants de Catalunya, d’altres comunitats autònomes i de diversos països del món.

Un total de 120 projectes de recerca es presentaran en aquesta nova edició al Citilab, i les seves autores i els seus autors disposaran d’estands que hauran estat personalitzats i ubicats a les zones del vestíbul i l’Opensurf del lab.

La fira és gratuïta, de manera que totes les persones interessades en la recerca acadèmica podran conèixer projectes de l’àmbit científic, social, humanístic i tecnològic a partir de dijous i fins dissabte al matí a la Plaça Can Suris, s/n, de Cornellà de Llobregat. L’horari de la fira es pot consultar a continuació:

Acte inaugural només obert per als estudiants expositors: 18 hores

Obertura de la fira al públic: 10 hores.

Fira al matí: 10 a 13 hores.

Fira a la tarda: 15 a 17 hores.

Fira al matí: 10 a 13 hores

Fira a la tarda: 15 a 17 hores

Fira al matí: 9 a 13 hores

L’Exporecerca Jove és un esdeveniment estretament vinculat a la línia de treball del Citilab, que des de l’any 2018 col·labora amb els instituts públics de Cornellà de Llobregat, el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V i la Xarxa de Biblioteques de Cornellà en el projecte Recerca i Innovació Educativa de Ciutat (RIEC) per oferir suport a l’alumnat en la realització de treballs de recerca i la generació de coneixement nou de qualitat.

En el marc d’aquest projecte, Citilab organitza unes jornades d’inspiració i prototipatge de treballs de recerca, les Jams de Treballs de Recerca, impulsa la Jornada de Recerca de Ciutat, i dona suport als joves recercaires de Cornellà promovent entrevistes amb professionals de la ciutat experts en els seus àmbits d’interès a través del SummerLab.

Serveis mínims d’Opensurf i aules d’estudi

Durant la celebració de la XXI edició de l’Exporecerca Jove, Citilab oferirà serveis mínims d’Opensurf i aules d’estudi per a les seves usuàries i els seus usuaris. Les persones que ho desitgin podran disposar de l’Aula 0 per treballar col·laborativament (de 8 a 20 hores) o estudiar en silenci (de 20 a 8 hores) fins omplir aforament.

Dimecres 26, dijous 27 i divendres 28 de febrer els serveis mínims d’Opensurf i aules d’estudi seran les 24 hores. Dissabte 29 de febrer es restablirà el servei habitual a partir de les 16 hores.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar