skip to Main Content

Voleu participar en la dotzena edició de la Jornada Programa? El termini de presentació d’experiències ja està obert!

El proper 23 de maig de 2020 Citilab acollirà un any més la dotzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, un dissabte dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educatives

La trobada està adreçada als docents de primària i de secundària interessats a fomentar l’aprenentatge de la programació i la robòtica a les aules, així com en aplicar metodologies innovadores per a transformar l’educació. L’activitat també s’adreça a tots els professionals atrets per la temàtica. Des dels últims anys, a més, també hi participen alumnes, amb la mostra de treballs que han dissenyat ells mateixos i acompanyats dels seus professors. 

El termini de presentacions d’experiències es troba obert fins el 29 de març. Durant aquest temps, totes les persones interessades poden presentar les seves propostes de participació en la jornada, sigui a partir d’una ponència o impartint un taller de formació o, en cas de l’alumnat, presentant els seus projectes i/o treballs a la fira. 

Requisits per a la presentació d’experiències (segons la web de la Jornada Programa)

  • La participació a la fira de projectes pot consistir a presentar alguna aplicació, algun giny físic programat, alguna activitat, etc. El professorat del centre s’haurà de fer responsable, en tot moment, de l’acompanyament de l’alumnat.
  • Les ponències poden ser individuals o col·lectives i es disposarà d’un màxim de 20 minuts per a l’exposició. No s’admetran els treballs de recerca de l’alumnat, el lloc adient és la fira de projectes.
  • Els tallers seran a la tarda i tindran una durada de dues hores. Si requereixen d’algun equipament específic (robot, kit, plaques programables…) hauran de portar-lo els organitzadors del taller. Tingueu en compte que un taller implica la participació activa dels participants.
  • Els espais on es duran a terme les ponències i els tallers estaran dotats d’un ordinador amb projector.
  • Si voleu participar en més d’un apartat haureu d’omplir el formulari tantes vegades com propostes de participació vulgueu fer.

El programa d’aquesta XII edició s’anirà actualitzant a mesura que es confirmin les diferents ponències, tallers i exposicions. Més endavant, s’informarà sobre el període d’inscripció per a tots els assistents.

Recordeu que podreu fer seguiment de la jornada a les xarxes socials a través del hashtag #JPRE20!

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar