skip to Main Content
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris

Citilab fomenta la gestió responsable i eficient de residus i el consum de plàstic a través del Taller d’Economia Circular

El passat divendres 7 de febrer, l’alumnat de 4t de primària de l’Escola Suris de Cornellà va inaugurar el Taller d’Economia Circular, l’activitat de sensibilització i educació ambiental del Citilab.

A través d’aquest taller, nenes i nens treballen els plàstics, coneixen la forma d’obtenció d’aquests materials i aprenen els tipus, la seva classificació i propietats, així com el seu procés de reciclatge i la problemàtica que comporten. D’altra banda, també es familiaritzen amb conceptes clau de l’educació ambiental, entenen el significat d’economia circular o les 7R: reciclar, redissenyar, reparar, renovar, reduir, reutilitzar i recuperar.

L’activitat, que té una durada d’1 hora i 15 minuts, fomenta l’aprenentatge de l’alumnat a través d’una proposta educativa en format de joc. Adoptant dinàmiques pròpies d’un escape room, nenes i nens han de desxifrar certs “enigmes” i superar reptes tot interactuant amb residus plàstics (envasos, taps i objectes diversos).

Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris
Taller Economia Circular 2020 - Escola Suris

Amb el Taller d’Economia Circular, que es troba emmarcat en el projecte LaborLab, Citilab vol reforçar l’educació ambiental i fer servir dinàmiques innovadores per a conscienciar nenes i nens sobre la importància de preservar l’entorn natural del planeta. Aquesta iniciativa també està alineada amb el compromís del Citilab amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12, ‘Producció i consum responsables’, un dels 17 reptes globals plantejats per les Nacions Unides que lluiten per la igualtat entre les persones, la protecció del planeta i la garantia de prosperitat al món.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar