skip to Main Content
CitiTalent - Moneda Social I Digital Del Citilab

Citilab posa en marxa el CitiTalent, una moneda social que incentiva les sinergies i l’intercanvi de coneixement entre el talent emprenedor del lab

A partir del mes de febrer, el teixit empresarial del lab de Cornellà testejarà l’aplicació mòbil que promourà la col·laboració entre professionals i la generació de projectes d’innovació social i tecnològica

Citilab posa en funcionament el CitiTalent, un projecte de moneda social i digital que fomenta l’intercanvi de coneixement, la promoció de la innovació i la col·laboració entre la comunitat emprenedora del centre. Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de LaborLab, el programa que dona suport als emprenedors i les emprenedores i recolza el seu talent per tal de promoure projectes d’innovació social i tecnològica i formar en àmbits de tendència, comptant amb la col·laboració d’Ubiquat Tecnologies.

En què consisteix?

A través d’una aplicació mòbil gratuïta que, de moment, només està disponible per l’entorn empresarial del Citilab, els professionals poden registrar tots els intercanvis i sinergies que efectuen amb altres empreses, emprenedors i emprenedores, per tal que quedi constància d’aquestes accions col·laboratives en l’app i es recompensin mitjançant CitiTalents, unes unitats pensades com les monedes socials que es representen a través d’aquest símbol: ₸.

Una unitat de CitiTalent equival a una hora de col·laboració, treball i sinergia entre els professionals, de manera que l’acumulació de CitiTalents permetrà que els usuaris puguin optar a diferents gratificacions o serveis.

Hi ha tres tipus d’accions que es reconeixen i bescanvien per CitiTalents: xerrades i labs, trobades d’intercanvi de coneixements i avaluació de productes i serveis. 

La finalitat d’aquesta iniciativa és dotar la comunitat emprenedora i empresarial del Citilab d’un instrument que incentivi la col·laboració i faci que el centre d’empreses i el coworking siguin més actius, més vius i més participatius per a desenvolupar projectes innovadors i assolir metes i reptes professionals.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar