skip to Main Content

Aprèn robòtica i electrònica amb Snap! per Arduino i programa aplicacions mòbils amb AppInventor al Citilab!

Aquest mes de febrer tornen les dues formacions de programació i robòtica del Citilab, dos cursos per a tothom que vulgui aprendre a programar d’una manera gràfica i intuïtiva o bé per a totes aquelles persones que tinguin interès en crear aplicacions per a mòbils i tauletes des de zero! 

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor

Crea aplicacions per a mòbils i tauletes amb AppInventor, una aplicació web de programació per blocs que permet generar apps per al sistema operatiu Android. És l’eina ideal per iniciar-se al món de la programació amb dispositius mòbils!

  • Dimarts, de 17:30 a 19 hores.
  • 16 sessions, d’1 hora i mitja cadascuna.
  • Inici: 4 de febrer de 2020.
  • A partir de 12 anys.

Més informació

Robòtica i electrònica creativa amb Snap! per Arduino

Aprèn a programar d’una forma gràfica i intuïtiva dispositius electrònics i robots fent servir l’entorn de programació lliure Snap!4Arduino, dissenyat al Citilab, que simplifica la programació sobre la plataforma de hardware lliure Arduino.

  • Dimecres, de 17:30 a 19 hores.
  • 16 sessions, d’1 hora i mitja cadascuna.
  • Inici: 5 de febrer de 2020.
  • A partir de 12 anys.

Més informació

Inscripcions

Totes les persones interessades en realitzar la inscripció per a qualsevol dels dos cursos heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça inscripcio@e-citilab.eu, concretant la formació que voleu cursar. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 3 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada. Quan realitzeu la inscripció haureu d’indicar l’any de naixement, la població i un telèfon de contacte.

Aquestes formacions compten amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar