skip to Main Content
Noies Snap!pers

Arriba el taller del mes de febrer del Citilab: aprenem programació visual per blocs amb Snap! coneixent la tasca de dones inventores

En motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, que se celebra el proper dimarts 11 de febrer de 2020, Citilab posa en marxa el taller Noies i Dones Snap!pers, la nova activitat mensual del mes de febrer que s’impartirà durant quatre sessions, els quatre dimarts d’aquest segon mes de l’any.

L’objectiu del taller és que noies i nois a partir de 12 anys s’introdueixin en la programació visual per blocs a través de l’entorn de programació Snap! i que al llarg de les quatre sessions descobreixin la tasca de dones inventores de camps molt diversos al llarg de la història.

Noies, us necessitem!

La manca de presència femenina en l’àmbit tecnològic és manifesta, i és per això que Citilab promou les vocacions científiques i tècniques entre les nenes i les dones engegant iniciatives que promouen les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre les noies. 

El 90% de les persones participants en els tallers mensuals del Citilab dedicats a les noves tendències tecnològiques, que es van posar en marxa el passat mes d’octubre de l’any 2019, han sigut nens, nois o homes. Per tant, només el 10% de les persones participants als tallers d’impressió 3D, joguines electròniques o programació amb Kodu han sigut nenes, noies o dones.

Noies, no us podeu perdre aquest taller!

Visibilitzem el talent femení, programem, aprenem i divertim-nos juntes al Citilab!

Dates, horaris, preu i inscripció 

El taller de Noies i Dones Snap!pers s’impartirà els dimarts 4, 11, 18 i 25 de febrer de 2020, de 17 a 18:30 hores al Citilab. El preu és de 15 euros per participant.

Per realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça inscripcio@e-citilab.eu o trucar al 93 551 06 60. 

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i entregar el justificant abans del començament del taller. Quan realitzeu la inscripció haureu d’indicar l’any de naixement, la població i un telèfon de contacte.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar