skip to Main Content
Formació Recerca I Innovació Educativa (RIEC) 2020

Citilab inicia noves sessions de formació en recerca i innovació educativa per a docents dels instituts de Cornellà

La formació se centra en la tutorització, la introducció de metodologies innovadores, la competència informacional, l’avaluació i la publicació dels projectes de recerca

El passat dimecres 8 de gener, el primer dia de retorn a les classes després de les vacances de Nadal, Citilab va impartir la primera sessió formativa per a més d’una cinquantena de docents de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat. Aquesta formació s’emmarca en el projecte de recerca i innovació educativa i té la voluntat d’oferir suport al professorat en la seva tasca de tutorització, acompanyament i avaluació dels treballs de recerca i, alhora, inspirar i fomentar la innovació en la recerca que realitza l’alumnat de batxillerat.

La formació es divideix en quatre mòduls independents que les professores i els professors poden cursar voluntàriament amb la finalitat d’obtenir més recursos i coneixement a l’hora d’assessorar i avaluar la tasca dels estudiants. Al llarg del primer trimestre del 2020, Citilab impartirà les diverses sessions presencials en els quatre centres educatius participants en el projecte: l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Miquel Martí i Pol, l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Joan Miró. 

Aquesta iniciativa està impulsada des d’aquests quatre instituts públics de la ciutat, el Centre de Recursos Pedagògics V del Baix Llobregat i Citilab. A més, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar