skip to Main Content
Programació Amb Kodu

Comença el 2020 aprenent intel·ligència artificial al Tecnohivern i participant en el nou taller de noves tendències del gener!

Citilab vol inaugurar l’any 2020 amb noves activitats per interactuar amb la tecnologia, les noves tendències i la programació. No te les perdis!

Intel·ligència artificial i programació amb Scratch al Tecnohivern 2020 – 3 de gener de 2020

Divendres 3 de gener de 2020, de 10 a 13 hores, no deixis escapar la nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica d’un matí adreçada a nenes i nens que combina la interacció amb les noves tecnologies i l’oci i la diversió!

L’objectiu d’aquest nou taller és l’aprenentatge de la programació visual per blocs amb Scratch i la introducció a la intel·ligència artificial a través de la detecció d’expressions facials i la vinculació amb les emocions.

Totes les nenes i tots els nens a partir de 6 anys poden participar a l’activitat del Citilab. Els menors d’entre 6 i 8 anys hauran d’estar ajudats per un acompanyant de més de 12 anys.

El preu del taller és de 4 euros per participant. Escriviu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o truqueu al 93 551 06 60. Les inscripcions ja estan obertes!

Programació de jocs en 3D amb Kodu, el taller del mes de gener – 14, 21 i 28 de gener de 2020

Amb l’arribada del 2020 també comença un nou taller mensual de les tardes dels dimarts: els dies 14, 21 i 28 de gener de 2020, de 17 a 18:30 hores al Citilab!

Al llarg de tres tardes, els participants podran programar videojocs amb l’entorn de programació en 3D anomenat Kodu.

El taller està dirigit a públic en general a partir de 8 anys amb competències digitals bàsiques. El preu és de 12 euros per participant. Escriviu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o truqueu al 93 551 06 60. Les inscripcions ja estan obertes!

Programació amb Kodu

Per completar el primer trimestre dels tallers de noves tendències, Citilab oferirà una activitat per a noies Snap!ers i un taller d’Internet de les Coses amb Whitecat de cara als mesos de febrer i març.

Aquestes iniciatives compten amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar