skip to Main Content
Aules D'estudi Plenes - Opensurf

Aquestes festes de Nadal pots seguir treballant col·laborativament, estudiant i navegant per Internet cada dia al Citilab!

Els serveis d’Opensurf i aules d’estudi estan disponibles també els dies festius: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener

Citilab facilita espais adaptats per a donar suport a la ciutadania al llarg del curs els 365 dies de l’any. Per tant, durant aquestes festes de Nadal, tant l’Opensurf com les aules d’estudi seguiran obertes d’acord amb el seu horari habitual, inclosos els dies festius: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. 

Aprofitem per recordar-vos que han entrat en vigor els nous horaris de funcionament de l’Opensurf i les aules d’estudi. Ja en aquest moment, Citilab posa a disposició de la ciutadania l’espai de treball col·laboratiu de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores. A partir de les 20 hores i fins les 8 hores del matí següent, durant l’horari nocturn, l’espai es converteix en una gran aula d’estudi, un espai silenciós.

Ja ho sabeu, Citilabers! Si heu de combinar els torrons i les nadales amb l’estudi i la feina, el Citilab està obert per vosaltres les 24 hores. Gaudiu del servei i respecteu la convivència d’usos! Si encara no sou Citilabers i veniu a fer treballar col·laboratiu o estudiar per primera vegada al Citilab, podeu obtenir el carnet de soci seguint aquestes indicacions i pagant només 3€.

Molt bones festes a tothom!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar