skip to Main Content
EduLab A Escoles De Cornellà Durant El Curs 2019-2020

Segon any d’intervenció d’EduLab a les escoles de Cornellà de Llobregat: nous projectes de programació i robòtica, més robot Fantàstic i més autonomia!

L’Escola Abat Oliba, l’Escola Anselm Clavé, l’Escola Ignasi Iglésias, l’Escola Martinet, l’Escola Mediterrània i l’Escola Suris segueixen implicades, per segon any consecutiu, en l’ensenyament de la programació i la robòtica a través del desenvolupament de projectes tecnològics i creatius en el marc del projecte EduLab a les escoles del Citilab. En aquest segon any d’intervenció a les sis escoles cornellanenques s’ha donat per tancada l’etapa de formació dels docents, de manera que ara són els mateixos professors i les mateixes professores els que lideren les sessions de programació i robòtica.

El robot Fantàstic torna a les escoles amb novetats

En aquest primer trimestre, l’alumnat dels diversos cicles d’educació primària ha construït, programat i customitzat el robot Fantàstic del Citilab que, després de l’experiència del curs passat, ha tornat als centres educatius amb alguns canvis i millores. 

El robot té un nou xassís fet a partir d’impressió 3D i plàstic metacrilat, un material més econòmic que permetrà que el Fantàstic arribi a més escoles. D’altra banda, la bateria del robot Fantàstic ara es troba integrada a la placa ED1 del Citilab, ja no és una bateria externa, i es carrega a través del cable USB que es connecta al robot per tal de facilitar i simplificar tot el procés de càrrega.

Robot Fantàstic 2019-2020

Currículum escolar a través de la programació i la robòtica

L’alumnat dels diversos cicles d’educació primària continuarà aprenent contingut curricular a través del desenvolupament de projectes amb la programació i la robòtica. Les Olimpíades amb el robot Fantàstic, la millora del càlcul de la suma o el cinema amb Scratch són tres de les propostes educatives que els centres treballaran en el marc d’EduLab.

Si vols recuperar les activitats realitzades l’any passat, no et perdis els vídeos de la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar