skip to Main Content
Joguines Recollides A L'entrenament Solidari

Una quarantena de persones participen en l’entrenament solidari, que en un sol dia recull més de 150 joguines al Citilab

El passat diumenge 24 de novembre es va celebrar el segon entrenament solidari al Citilab, organitzat pel club esportiu cornellanenc Tiger Runners amb la col·laboració de la Creu Roja i en el marc de la campanya solidària de la Cursa de Reis Corresolidaris

La trobada, que va encetar a les 9:30 hores, va reunir al voltant d’una quarantena de persones que van voler mostrar la seva faceta més solidària. Al llarg del matí, l’organització va recollir més de 150 joguines, superant de forma exitosa les 80 de l’edició anterior.  A més dels participants, diverses persones acudiren expressament al centre només per fer entrega d’aquestes joguines, que es lliuraran a les famílies que més ho necessiten per garantir que tots els nens i nenes tinguin regals aquestes festes.

Els assistents van participar en l’activitat esportiva que comptava amb dues opcions a escollir: un itinerari caminant un total de 4 quilòmetres i l’altre, de 6 quilòmetres i mig, corrent. Els dos recorreguts partien de la Plaça de Can Suris i arribaven a vorejar el riu Llobregat.

Durant la trobada, també es van posar en venda polseres i clauers solidaris. Els diners recaptats gràcies a aquesta venda, a hores d’ara encara activa, es destinen directament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A més, els comerços locals van sortejar productes entre els assistents. 

Si no vas assistir a la trobada, encara pots participar en la iniciativa i donar una joguina. Fins el 3 de gener pots venir al Citilab i fer la teva aportació. Fes possible que cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar