skip to Main Content
Bitbot.cat

Nova edició del programa Bitbot.cat: tornen les formacions de programació i robòtica per a professionals del lleure al Citilab

Aquest desembre comença una nova edició presencial i una semipresencial del programa Bitbot.cat, la formació de programació i robòtica dirigida a professionals del món del lleure. Aquest curs l’imparteix l’equip del Citilab i és impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

L’objectiu del curs és impulsar la millora de la competència digital dels joves, així com oferir més extraescolars STEAM i fomentar les vocacions tecnològiques entre nenes i nens. El curs presencial es tracta d’un total de 20 hores de formació al Citilab repartides en 5 sessions de 4 hores cadascuna. La mateixa formació també s’impartirà en format semipresencial, per a un públic amb menys disponibilitat, que només comptarà amb dues sessions presencials. 

La formació es distribueix en tres unitats d’aprenentatge o mòduls en els quals es treballen els entorns de programació per blocs dinàmics, el concepte d’electrònica creativa i la seva aplicació en entorns educatius i, finalment, la robòtica educativa

Tots els participants hauran de reservar, a més, 10 hores de dedicació personal per a la realització d’un projecte final, que pot ser una experiència educativa amb nens i nenes o un prototip d’activitat pensat per posar en pràctica.

Citilab col·labora amb Bitbot.cat actuant com a formador de futurs formadors des de l’any 2016. Més enllà de la formació, el programa també inclou accions de promoció que se centren a donar a conèixer aquest tipus d’activitats a les famílies i al conjunt de la comunitat educativa a través de xerrades als centres escolars. 

Dates del curs i procés d’inscripció

El curs presencial tindrà lloc els dies 2, 4, 9, 11 i 16 de desembre, de 9:30 a 13:30 hores, i la inscripció es fa a través d’aquest formulari.

El curs semipresencial començarà, en línia, el 5 de desembre i s’allargarà fins al 31. Les sessions presencials d’aquest curs seran els dies 5 i 19 de desembre de 9.30 a 13.30 hores. La inscripció es du a terme través d’aquest altre formulari.

Inscripcions obertes fins aquest divendres 29 de novembre a les 12 hores

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar