skip to Main Content
Game Jam Ed

Citilab co-organitza la Game Jam 2019: 24 hores per fer un videojoc sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els propers 28 i 29 de novembre Citilab acollirà la tercera edició de la Game Jam, una jornada que planteja un repte a l’alumnat: desenvolupar d’un videojoc en 48 hores que enguany s’ha de centrar en 3 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible: ‘2. Fam zero’, ‘3. Salut i benestar’ i ’11. Ciutats i comunitats sostenibles’. L’esdeveniment està organitzat per St Peter’s School, Singularity Foundation, l’Escola de Noves Tecnologies de la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) i Citilab.

Els participants, procedents d’una quinzena d’escoles diferents, hauran seleccionar un equip multifuncional en el qual cada membre s’engresqui en la resolució d’una tasca diferent, sigui disseny, programació o gestió de l’equip. L’objectiu final és realitzar un prototip de videojoc basat en combatre la fam, fomentar la salut o la sostenibilitat a les ciutats, i que combini l’aprenentatge i la diversió.

La iniciativa busca, a més, posar a prova la capacitat d’inventiva i gestió de temps dels participants a l’hora de planificar la seva estratègia. Així doncs, l’objectiu comú dels organitzadors és promoure el pensament computacional dels alumnes a través del disseny de jocs educatius relacionats amb les ciutats intel·ligents.

El punt de partida serà un nivell bàsic de Scratch. Els participants que tinguin més dificultats comptaran amb l’ajut d’un mentor, i aquells amb més destresa podran augmentar la complexitat del seu joc. 

Per no perdre pistonada de la jornada, podreu fer seguiment de tot el què passa al Citilab a través de les xarxes socials fent ús del hashtag #GJam2019!

Recupereu els millors moments de l’edició anterior:

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar