skip to Main Content

Aquest desembre crea una joguina interactiva al Citilab: és un taller de tres tardes de dimarts!

Els dimarts 3, 10 i 17 de desembre participa en el el taller ‘Crea la teva joguina interactiva’, una formació del Citilab de tres sessions de durada que s’impartirà els tres primers dimarts d’aquell mes, de 17 a 18:30 hores. En aquesta formació, els participants aprendran electrònica creativa a partir de la creació d’una joguina

Creativitat, elements electrònics i Stop Motion

Els trets característics de la joguina serà la presència de llum i moviment en la seva estructura i d’interruptors casolans per a l’activació dels elements lluminosos. La joguina es dissenyarà a partir d’un cub creat amb impressió 3D, a sobre del qual s’incorporarà la resta de components de la joguina, que cada participant crearà al seu gust.

L’últim dia de taller, el 17 de desembre, els participants produïran des de zero una peça audiovisual amb la joguina fent ús de l’Stop Motion, una tècnica d’animació que consisteix a aparentar el moviment d’objectes estàtics mitjançant una sèrie d’imatges fixes successives. Finalitzada la formació i tenint les festes nadalenques a tocar, els assistents s’enduran la joguina a casa

Horari, preu i inscripció

La formació està adreçada a tots els públics, a partir de 8 anys, que comptin amb competències digitals bàsiques.

El curs durarà tres sessions de dimarts que s’impartiran el 3, 10 i 17 de desembre, de 17h a 18:30h. El preu és de 12 euros. Si t’interessa participar-hi, escriu un correu a inscripcio@e-citilab.eu. Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar