skip to Main Content
Entrenament Solidari 2019

Arriba el segon entrenament solidari al Citilab: cap infant sense joguina aquest Nadal!

Després de l’èxit de la primera edició, el proper diumenge 24 de novembre Citilab tornarà a ser el punt de trobada per a totes les persones que vulguin participar en la segona edició de l’entrenament solidari organitzat pel club esportiu cornellanenc Tiger Runners.

A partir de les 9:30 hores del matí, totes les persones interessades podran acostar-se al Citilab per donar joguines que, gràcies a la col·laboració de la Creu Roja de Cornellà de Llobregat i en el marc de la campanya solidària de la Cursa de Reis de Corresolidaris, arribaran a mans de les famílies que més ho necessiten per garantir que tots els nens i nenes tinguin regals aquestes festes.

A banda de la donació, el club esportiu Tiger Runners ha programat una activitat esportiva per a totes les persones participants. Tots aquells ciutadans i ciutadanes que donin la seva joguina podran participar en un recorregut, caminant o corrent, fixat pels organitzadors. Per tal que hi pugui participar tothom, existiran dos recorreguts per a tots els nivells: un de 5 km i un de 3 km.

No deixis escapar aquesta oportunitat i acosta’t al Citilab a donar una joguina pels infants i a fer una mica d’exercici!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar