skip to Main Content
Taller De Creativitat 2.0 - LaborLab

Una desena de participants es posen les ulleres de la creativitat al taller del Citilab

Dimecres 6 i dijous 7 de novembre, Citilab va impartir el Taller de Creativitat 2.0, una formació de 8 hores pràctica i participativa per aprendre a potenciar aquesta competència que és clau en l’entorn laboral i indispensable per a innovar.

Una desena de participants van assistir a les dues sessions d’aquesta segona edició del CreativiLab i, dividits en grups, van treballar col·laborativament sobre dos reptes: combatre l’addicció als jocs dels smartphones i impulsar l’increment de vendes d’un petit comerç local

Per fer-ho, els participants van aplicar diferents tècniques de la creativitat i diversos mètodes per a potenciar-la, aprenent a reconèixer els potenciadors i inhibidors d’aquesta capacitat.

Després de treballar en la generació i la selecció d’idees, en la proposta de valor i en el prototipatge i la validació de la mateixa, els grups van haver de preparar un ‘elevator pitch’, una pràctica per a treballar la comunicació eficaç que consisteix en explicar una idea de negoci o projecte d’una manera molt clara i concisa, com si només es disposés del temps que triga l’ascensor en pujar fins la planta desitjada. 

No us perdeu el tastet audiovisual que resumeix els millors moments de la formació:

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar