skip to Main Content
Festa D'Innovació Ciutadana - 12è Aniversari Citilab

Et convidem a la festa de la innovació ciutadana: fem 12 anys i volem celebrar-ho amb tu!

Una tarda de diversió, col·laboració i Objectius de Desenvolupament Sostenible al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat

El proper divendres 15 de novembre de 2019 a partir de les 18 hores et convidem a la festa de la innovació ciutadana per celebrar el dotzè aniversari del laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat! 

La festa girarà entorn l’essència i la naturalesa del Citilab: la col·laboració, la innovació, l’educació, el coneixement, la recerca, l’emprenedoria i la tecnologia, tenint com a eix temàtic transversal els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), els 17 reptes globals plantejats per les Nacions Unides que han format part de les principals línies d’acció del centre durant tot aquest any.

La tarda serà d’allò més dinàmica: començarà amb un reconeixement a projectes i iniciatives innovadores vinculades al Citilab, seguirà amb una trobada per donar a conèixer les comunitats col·laboratives del centre i acabarà a l’exterior de l’edifici, a la Plaça Can Suris, amb l’espectacle ‘The Random Kieb Show’ i la música del dj Jon Kieb. 

Reconeixement al compromís, l’esforç i la implicació

L’acte començarà a les 18 hores al vestíbul del Citilab. Javier González, director gerent del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, i Rocío García, tinenta d’alcalde i regidora delegada de l’àrea d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, obriran la jornada.

A continuació, es reconeixerà el compromís, l’esforç, l’actitud, la il·lusió, la implicació i l’energia de diverses iniciatives, projectes i/o persones de la ciutat que durant l’any han treballat de manera molt estreta amb el Citilab o que formen part de l’ADN del centre. A través d’aquests reconeixements es vol distingir i agrair la seva tasca i les seves aptituds, elements clau i imprescindibles per la transformació i la innovació ciutadana. 

Fem comunitat al Citilab!

Si ets Citilaber, si has col·laborat alguna vegada amb nosaltres o si encara no ens coneixes… no deixis escapar aquesta oportunitat per descobrir-nos! 

A partir de les 19:30 hores, al mateix vestíbul del Citilab, els Nous Artesans del Club Maker mostraran el fulard desenvolupat amb roba termocromàtica i explicaran el procés de confecció, alumnes de batxillerat presentaran els seus treballs de recerca tecnològics amb voluntat de retorn social, el Club Mèdia oferirà un tràiler del segon capítol de la websèrie Psycho Acústica i, finalment, el SeniorLab mostrarà els projectes sobre el patrimoni immaterial de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Apropa’t a conèixer l’essència col·laborativa del Citilab tot fent un petit refrigeri! 

Espectacle ‘The Random Kieb Show’ amb el dj Jon Kieb i molta diversió a la Plaça Can Suris!

L’espectacle ‘The Random Kieb Show’ i la música del dj Jon Kieb animaran la Plaça Can Suris a partir de les 20 hores, fent participar tothom en una dinàmica transmèdia, lúdica i participativa repleta de sorpreses per tancar la festa de la innovació ciutadana!

Podràs compartir els millors moments de la tarda, ser l’estrella del photocall dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i aparèixer en la pantalla gegant de l’exterior del Citilab fent ús del hashtag #FestaInnovacióCitilab i fent ressò dels ODS que t’identifiquen, que et mouen o que es vinculen amb la teva professió, els teus estudis o el teu dia a dia!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar