skip to Main Content
Curs Impressió 3D - Impressores 3D Del Citilab

No et perdis el Taller d’Introducció a la impressió 3D: cada tarda de dimarts del mes de novembre!

Vols construir la teva idea en 3D? Aquest és el teu taller!

El proper 5 de novembre comença el Taller d’Introducció a la impressió 3D, una formació mensual de 4 sessions que s’impartirà cada dimarts del mes de novembre, de 17 a 18:30 hores. L’objectiu d’aquest curs és introduir als seus participants en aquest món, a través d’experiències d’aprenentatge de disseny i impressió 3D.

Existeixen diversos mètodes d’impressió 3D. En  aquesta formació, se centraran, concretament, en la introducció a la tecnologia FDM. És la més usada entre la comunitat maker i consisteix en la deposició de material fos sobre una base capa a capa. El material sòlid en origen és fos i és expulsat per un injector en forma de fil, que va solidificant capa a capa fins a obtenir el resultat desitjat.

Horari, preu i inscripció

La formació està adreçada a tots els públics a partir de 12 anys, amb l’únic requisit que aquests comptin amb competències digitals bàsiques. 

S’impartirà els dimarts 5, 12, 19 i 26 de novembre, de 17 a 18:30 hores. El període d’inscripció ja està obert i el preu és de 15 euros: envieu ja un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu, les places són limitades!

Si mai havies sentit parlar de la impressió 3D, o no saps ben bé quins materials es poden imprimir a partir d’aquesta, o quins usos pot arribar a tenir, aquest curs és la teva oportunitat. T’ho perdràs?

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar