Curs Impressió 3D - Impressores 3D Del Citilab

No et perdis el Taller d’Introducció a la impressió 3D: cada tarda de dimarts del mes de novembre!

Vols construir la teva idea en 3D? Aquest és el teu taller!

El proper 5 de novembre comença el Taller d’Introducció a la impressió 3D, una formació mensual de 4 sessions que s’impartirà cada dimarts del mes de novembre, de 17 a 18:30 hores. L’objectiu d’aquest curs és introduir als seus participants en aquest món, a través d’experiències d’aprenentatge de disseny i impressió 3D.

Existeixen diversos mètodes d’impressió 3D. En  aquesta formació, se centraran, concretament, en la introducció a la tecnologia FDM. És la més usada entre la comunitat maker i consisteix en la deposició de material fos sobre una base capa a capa. El material sòlid en origen és fos i és expulsat per un injector en forma de fil, que va solidificant capa a capa fins a obtenir el resultat desitjat.

Horari, preu i inscripció

La formació està adreçada a tots els públics a partir de 12 anys, amb l’únic requisit que aquests comptin amb competències digitals bàsiques. 

S’impartirà els dimarts 5, 12, 19 i 26 de novembre, de 17 a 18:30 hores. El període d’inscripció ja està obert i el preu és de 15 euros: envieu ja un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu, les places són limitades!

Si mai havies sentit parlar de la impressió 3D, o no saps ben bé quins materials es poden imprimir a partir d’aquesta, o quins usos pot arribar a tenir, aquest curs és la teva oportunitat. T’ho perdràs?

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar