skip to Main Content
Taller De Creativitat 2.0 - LaborLab

Potencia una competència professional clau: inscriu-te al Taller de Creativitat 2.0 del Citilab!

Vols treballar una capacitat de valor que marca la diferència al món laboral? Els propers dimecres 6 i dijous 7 de novembre, de 9:30 a 13:30 hores, Citilab posa en marxa el Taller de Creativitat 2.0, una formació gratuïta gràcies al suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Totes les persones en edat laboral que participin en la formació podran aprendre a aplicar diferents tècniques de la creativitat així com mètodes per potenciar-la, identificar els potenciadors i inhibidors d’aquesta competència, pensar lateralment i sortir de la zona de confort, fomentar la creativitat a l’entorn de treball i tractar alguns elements de la comunicació eficaç. 

Així doncs, en el Taller de Creativitat 2.0 es treballarà aquesta competència tan necessària per a la innovació des de la vessant més teòrica fins a la més pràctica, utilitzant una metodologia participativa i col·laborativa i trobant solucions creatives a partir de casos reals.

Vols preparar-te pel teu futur professional o potenciar la creativitat per aplicar-la al teu entorn laboral? No deixis escapar aquesta oportunitat i forma’t al Citilab, un centre d’innovació de referència i un entorn creatiu nodrit d’empreses que dia a dia desenvolupen projectes d’innovació a través de tecnologies de tendència que generen noves professions!

Inscripcions obertes!

Envia un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms i explicant breument la teva motivació per assistir al Taller de Creativitat 2.0: què n’esperes? per què t’interessa?

Les places són limitades!

Aquesta iniciativa està emmarcada en el projecte LaborLab, que treballa per donar suport al talent emprenedor social i tecnològic i promoure les noves professions, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar