skip to Main Content
Logo In-best-ers

In-best-ers organitza una taula rodona sobre la crisi econòmica i la gestió del patrimoni al Citilab

El proper dijous 10 d’octubre a les 19 hores, Citilab acollirà la taula rodona ‘Crisi econòmica? Protegeix i gestiona el teu patrimoni’, una iniciativa de First Seven Inbesters SL, companyia membre de l’ecosistema empresarial del Citilab

L’acte es regirà per la participació de tres ponents destacats: Gemma Voltas, assessora financera; Josep Maria Martínez, directiu d’una entitat financera al llarg de 26 anys; i Elisabeth Serrano, advocada. Aquests presentaran el seu punt de vista professional sobre com protegir i gestionar el patrimoni per tal de fer front a una crisi econòmica. 

Taula rodona in-best-ers octubre 2019

Des de la seva fundació el gener de 2016, In-best-ers gestiona inversions immobiliàries des d’una posició ètica, transparent i sostenible basada en la responsabilitat social corporativa. És per això que la finalitat d’aquesta trobada és introduir als assistents mètodes de supervivència econòmica des d’una postura responsable. 

Tots els interessats en participar a la taula rodona organitzada per In-best-ers han de confirmar la seva assistència gratuïta a l’esdeveniment enviant un correu electrònic a com@inbesters.com.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar