skip to Main Content
Taller Robot Fantàstic A La Maker Faire Barcelona 2019

Citilab presenta el robot Fantàstic i l’experiència del projecte BiblioLab a la Maker Faire Barcelona 2019

Citilab ha participat en la Maker Faire Barcelona, la trobada d’enginyers, artistes, científics, artesans, “manetes” i persones interessades en el món maker celebrada aquest passat dissabte 5 de novembre a la Nau Bostik, al barri de La Sagrera de Barcelona.

En aquesta trobada, dedicada a compartir emperiments, projectes i propostes, Citilab ha ofert dos tallers de muntatge i programació del robot Fantàstic i una xerrada sobre l’experiència de co-disseny d’espais creatius per a les biblioteques amb el projecte BiblioLab.

Munta i programa el robot Fantàstic! del Citilab

Una quarantena de persones han participat en els tallers i s’han implicat en el muntatge i la programació de l’autòmat amb les seves pròpies mans. El robot Fantàstic està dissenyat a partir del tall làser i impressió 3D, i es programa amb el llenguatge de programació per blocs MicroBlocks.

Codisseny amb joves d’espais creatius a les biblioteques

D’altra banda, a la zona ’Speakers Corner’, s’ha compartit l’experiència de co-disseny d’espais i usos creatius per a les biblioteques realitzada amb joves de Cornellà en el marc del projecte BiblioLab.

Des del Citilab s’ha explicat el format de tot el procés del Design Sprint, una metodologia de treball que s’ha dividit en diverses sessions d’ideació i elaboració de maquetes d’espais innovadors per a les biblioteques i s’ha reflexionat sobre la importància d’obrir processos participatius perquè la ciutadania aporti solucions sobre reptes definits a partir de les seves pròpies motivacions.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar