skip to Main Content

La Fundació Telefònica i l’Ajuntament de Cornellà impulsen un Curs formatiu de Ciberseguretat

La formació comença el proper dilluns 14 d’octubre al Citilab de Cornellà: encara queden places!

El proper dilluns 14 d’octubre comença el Curs formatiu de Ciberseguretat al Citilab, una formació que permetrà que les persones inscrites adquireixin les competències i una base de coneixement sòlida d’una de les especialitzacions tècniques més demandades i amb més futur en el mercat laboral actual.

Aquesta formació està impulsada per la Fundació Telefònica, en el marc del programa ‘Conecta Empleo’, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Curs Ciberseguretat - Fundació Telefònica i Ajuntament de Cornellà

Contingut de la formació

Xarxes i aplicacions tècniques, hacking, anàlisi forense de sistemes informàtics, govern i riscos, metasploit, criptografia, esteganografia i vulneració dels mecanismes d’identificació i autenticació són les línies temàtiques que vertebren el contingut del curs. 

A més d’aprofundir en els continguts relacionats amb el món de la Ciberseguretat, les persones participants també hauran de desenvolupar un projecte transversal i rebran formació per millorar i potenciar les seves habilitats per a l’ocupabilitat. 

Per a més informació, podeu consultar aquest document.

Tipus de formació, durada i horari

La formació és presencial i s’impartirà al Citilab de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, des del 14 d’octubre fins el 20 de desembre de 2019. La durada total del curs és de 270 hores en total.

Requisits i inscripció

Totes les persones amb l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) finalitzada poden iniciar el procés d’inscripció, que es fa íntegrament en línia. Totes les persones interessades hauran de completar el registre a la plataforma ‘Conecta Empleo’ i superar dos tests: el test d’habilitats i el test d’aptituds. Un cop superats, es realitzarà una entrevista personal a través de vídeo-conferència.

Per començar el registre a la plataforma ‘Conecta Empleo’ podeu fer clic aquí.

Un cop registrats, haureu de realitzar el test d’habilitats en línia que servirà a l’organització per conèixer el perfil de l’usuari o usuària. La durada de realització del test és de 15 minuts aproximadament.

Després de completar el test d’habilitats, caldrà superar el test d’aptituds. Aquest test es divideix en quatre proves que s’han de realitzar en un temps establert per poder avaluar les aptituds cognitives de la persona. La durada de realització del test és de 20 minuts aproximadament.

L’entrevista personal serà l’últim pas que haureu de realitzar per poder iniciar el curs de Ciberseguretat, en cas d’haver superat els dos tests. En l’entrevista, que serà una vídeo-conferència, es parlarà sobre la trajectòria formativa i laboral, les expectatives, el compromís i la potència digital de la persona interessada.

 

Aquesta formació està impulsada per la Fundació Telefònica, en el marc del programa ‘Conecta Empleo’, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar