skip to Main Content
Aules D'estudi, Opensurf

Les aules d’estudi del Citilab registren més d’un miler d’entrades durant el mes d’agost

Citilab ha registrat més de 1.100 entrades a les aules d’estudi durant el mes d’agost, període en el qual l’activitat habitual del lab fa una pausa en motiu de les vacances d’estiu i l’horari del servei d’aula d’estudi s’amplia les 24 hores.

Així doncs, les usuàries i els usuaris que disposen del carnet de Citilaber han pogut disposar d’un espai d’estudi, concentració i treball amb accés a connexió WiFi i obert de manera permanent tot el mes d’agost. 

Els dijous i els divendres han sigut els dies que han registrat més assistència i, per contra, els diumenges han sigut els dies amb menys entrades.

Des del dia 2 de setembre el centre ha recuperat l’horari habitual. D’aquesta manera, tots els Citilabers poden accedir a l’Opensurf de dilluns a divendres de 8h a 20h, un espai caracteritzat per la convivència d’usos que afavoreix el treball col·laboratiu, la interacció entre els usuaris i la programació de dinàmiques innovadores i, alhora, també poden seguir disposant de les aules d’estudi, un servei que garanteix un clima de silenci i concentració de dilluns a divendres de 20h a 8h i els caps de setmana i dies festius les 24 hores. 

Encara no tens el carnet de Citilaber? Pots iniciar el procés fent clic aquí!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar