skip to Main Content
Festa De Final De Curs EduLab 2019

La festa de final de curs del projecte EduLab mostra els resultats i els projectes STEAM desenvolupats amb sis escoles de Cornellà

El passat dijous 27 de juny, Citilab va organitzar una festa per acomiadar el curs escolar i exposar a alumnat, famílies, docents i qualsevol persona interessada tots els projectes educatius realitzats amb sis escoles de Cornellà en el marc del projecte EduLab a les escoles del Citilab.

Al llarg de tot el curs 2018/2019, l’alumnat de l’Escola Abat Oliba, l’Escola Anselm Clavé, l’Escola Ignasi Iglésias, l’Escola Martinet, l’Escola Mediterrània i l’Escola Suris ha treballat continguts curriculars i matèria específica a través de la programació i la robòtica. Així, els estudiants han desenvolupat jocs i enginys amb diversos entorns de programació per tal de reforçar continguts de qualsevol assignatura.

Festa de final de curs EduLab 2019

Projectes que treballen la multiplicació, la consciència fonològica, el Sistema Solar, la formació del planeta Terra, el nivell sonor a l’aula, la velocitat lectora i l’estalvi d’energia s’han desenvolupat amb el suport de l’equip del Citilab i del professorat de cada centre. Les escoles fins i tot han pogut adaptar jocs televisius per treballar continguts realitzant els projectes ‘Boom’ i ‘PassaParaula’.

Cada centre i cada recurs educatiu desenvolupat a les escoles van ser representats en la fira de projectes de l’Opensurf, on els assistents també van poder veure la diversitat de vestits que l’alumnat va dissenyar pel robot Fantàstic del Citilab.

Festa de final de curs EduLab 2019

Per tancar un curs replet d’aprenentatge nou als centres educatius de Cornellà, tots els participants de la festa de final de curs van poder gaudir d’un berenar i de l’espectacle ‘Les aventures d’en Troglos’, a càrrec de la companyia Patawa, en el qual el propi robot Fantàstic hi va aparèixer com un personatge més!

Festa de final de curs EduLab 2019

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar