skip to Main Content

Us convidem a la festa de final de curs del projecte EduLab del Citilab: programació, robòtica, aprenentatge i molta diversió!

El proper dijous 27 de juny a les 17 hores us esperem al Citilab per celebrar la festa de final de curs d’EduLab a les escoles, el projecte impulsat des del laboratori ciutadà de Cornellà que té l’objectiu d’introduir l’aprenentatge de la programació i la robòtica a les escoles de primària.

Presentació del projecte EduLab

Les escoles de la ciutat interessades en adherir-se al projecte podran conèixer l’essència, els objectius i els resultats d’EduLab en una breu presentació que es farà a la sala d’actes del Citilab a les 17 hores.

Fira de projectes educatius STEAM

A partir de les 17:30 hores, la fira de projectes serà la protagonista de la trobada. Alumnat i professorat representant de les escoles cornellanenques que han participat en el projecte aquest curs exposaran els enginys, els jocs i els projectes educatius creats pel propi alumnat amb entorns de programació visual per blocs.

L’Escola Ignasi Iglésias, l’Escola Abat Oliba, l’Escola Anselm Clavé, l’Escola Suris, l’Escola Martinet i l’Escola Mediterrània tindran el seu propi espai a l’Opensurf del Citilab on es mostraran els resultats finals dels seus projectes.

Què hi podreu trobar a la fira de projectes? Jocs i plataformes educatives per aprendre a multiplicar, millorar la velocitat lectora, treballar els planetes del Sistema Solar, conèixer les etapes de creació de la Terra i tenir consciència fonològica. Enginys per controlar el nivell sonor que hi ha a l’aula i estalviar energia a classe. I molt més!

Tot creat des de zero per l’alumnat amb el suport del professorat i l’equip del Citilab!

La realització de cada projecte STEAM ha fet possible que l’alumnat aprengui programació, robòtica, electrònica i tecnologia i, alhora, assoleixi els continguts curriculars de les diverses assignatures o matèria adaptada a les necessitats educatives de cada centre. Per tant, cada escola ha reforçat les assignatures que més els ha interessat, des de les matemàtiques o les ciències naturals fins a les llengües o les ciències socials, a través de projectes educatius tecnològics innovadors.

Berenar i sorpresa final!

Per acomiadar un curs tan intens replet d’aprenentatge nou a les escoles de Cornellà, oferirem un berenar a totes les persones assistents i una sorpresa final que tindrà lloc a la Plaça Can Suris, just a l’exterior del Citilab!

Petits i grans, no us perdeu aquesta tarda d’aprenentatge, descobriment i molta diversió!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar