Festa De Final De Curs EduLab 2019

Us convidem a la festa de final de curs del projecte EduLab del Citilab: programació, robòtica, aprenentatge i molta diversió!

El proper dijous 27 de juny a les 17 hores us esperem al Citilab per celebrar la festa de final de curs d’EduLab, el projecte impulsat des del laboratori ciutadà de Cornellà que té l’objectiu d’introduir l’aprenentatge de la programació i la robòtica a les escoles de primària.

Presentació del projecte EduLab

Les escoles de la ciutat interessades en adherir-se al projecte podran conèixer l’essència, els objectius i els resultats d’EduLab en una breu presentació que es farà a la sala d’actes del Citilab a les 17 hores.

Fira de projectes educatius STEAM

A partir de les 17:30 hores, la fira de projectes serà la protagonista de la trobada. Alumnat i professorat representant de les escoles cornellanenques que han participat en el projecte aquest curs exposaran els enginys, els jocs i els projectes educatius creats pel propi alumnat amb entorns de programació visual per blocs.

L’Escola Ignasi Iglésias, l’Escola Abat Oliba, l’Escola Anselm Clavé, l’Escola Suris, l’Escola Martinet i l’Escola Mediterrània tindran el seu propi espai a l’Opensurf del Citilab on es mostraran els resultats finals dels seus projectes.

Què hi podreu trobar a la fira de projectes? Jocs i plataformes educatives per aprendre a multiplicar, millorar la velocitat lectora, treballar els planetes del Sistema Solar, conèixer les etapes de creació de la Terra i tenir consciència fonològica. Enginys per controlar el nivell sonor que hi ha a l’aula i estalviar energia a classe. I molt més!

Tot creat des de zero per l’alumnat amb el suport del professorat i l’equip del Citilab!

La realització de cada projecte STEAM ha fet possible que l’alumnat aprengui programació, robòtica, electrònica i tecnologia i, alhora, assoleixi els continguts curriculars de les diverses assignatures o matèria adaptada a les necessitats educatives de cada centre. Per tant, cada escola ha reforçat les assignatures que més els ha interessat, des de les matemàtiques o les ciències naturals fins a les llengües o les ciències socials, a través de projectes educatius tecnològics innovadors.

Berenar i sorpresa final!

Per acomiadar un curs tan intens replet d’aprenentatge nou a les escoles de Cornellà, oferirem un berenar a totes les persones assistents i una sorpresa final que tindrà lloc a la Plaça Can Suris, just a l’exterior del Citilab!

Petits i grans, no us perdeu aquesta tarda d’aprenentatge, descobriment i molta diversió!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar