skip to Main Content
Setmana Open Data Juny 2019

El valor de les dades obertes per a la innovació pública, social i econòmica en la Setmana Open Data del Baix Llobregat: 26 i 27 de juny al Citilab!

Dimecres 26 i dijous 27 de juny torna la Setmana Open Data, unes jornades organitzades per Iniciativa Barcelona Open Data i Citilab amb l’objectiu d’apropar les dades obertes a la ciutadania.

Aquesta tercera edició de la Setmana Open Data se centrarà en destacar el valor de les dades obertes per a la innovació pública, social i econòmica així com en la reutilització de les dades per fer innovació en el terreny públic, social i a l’empresa.

Totes les activitats són gratuïtes per a les persones participants.

Inscripcions per a la Setmana Open Data

Es pot consultar el programa a continuació:

Dimecres 26 de juny

  • 09:30 hores – Workshop ‘Recorregut per dades obertes socials i econòmiques’ adreçat a professionals.

Workshop Open Data juny 2019

Dijous 27 de juny – Jornada divulgativa Open Data per a empreses: ‘Innovar amb dades obertes’

  • 09:45 hores – Inauguració a càrrec de Lourdes Muñoz, co-fundadora d’Iniciativa Barcelona Open Data.
  • 10:00 hores – Conferència ‘El valor de los datos abiertos para la innovación pública, social y económica’ a càrrec d’Alberto Ortiz, especialista en innovació en el sector públic, co-fundador d’Administraciones en red i promotor d’Open Data Euskadi.
  • 11:10 hores – Pausa-cafè.
  • 11:30 hores – Taller ‘Eines gratuïtes de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya per a un ús efectiu de dades i eines al núvol’, a càrrec de Marc Torres, tècnic de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Jornada empreses Setmana Open Data juny 2019

  • 17:oo hores – Taller ‘Exploració de dades sobre la violència contra les dones’. En el marc del projecte Dades x Dones, impulsat per Iniciativa Barcelona Open Data, s’organitza aquest esdeveniment col·laboratiu per construir un portal interactiu que visibilitzi l’impacte de la violència de gènere a Espanya i els recursos públics que s’hi destinen.

Exploració dades dones Setmana Open Data juny 2019

Inscriu-te a totes les activitats de la Setmana Open Data o a les que més s’ajustin als teus interessos a través d’aquest enllaç!

Aquestes activitats compten amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar