skip to Main Content
Sessió De BiblioLab Sobre Els Clubs

Citilab apropa la naturalesa col·laborativa i d’auto-aprenentatge dels Clubs a les biblioteques de Cornellà

Els responsables de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, representants del professorat de tecnologia dels centres de secundària i els professionals del Citilab han compartit una nova trobada oberta en el marc del projecte BiblioLab per conèixer el funcionament dels Clubs: els espais d’auto-aprenentatge, creativitat i treball col·laboratiu per projectes del laboratori ciutadà de Cornellà.

Els encarregats dels Clubs del Citilab han explicat detalladament la seva metodologia de treball innovadora amb la voluntat d’inspirar les biblioteques en aquesta iniciativa de transformar els seus espais, usos i serveis.

Els diversos responsables de les biblioteques de Cornellà s’han interessat per cada projecte realitzat i han manifestat els seus dubtes i curiositats sobre el procés d’adaptació dels usuaris als Clubs, el sorgiment dels rols de cada persona a l’hora de treballar en equip o la importància de la figura del dinamitzador dins l’espai.

En el seu torn, la representació del professorat de tecnologia ha destacat la importància del suport que ofereixen els Clubs del Citilab a l’alumnat durant el procés de desenvolupament dels seus treballs de recerca tecnològics; assegurant que en alguns casos “aquesta co-tutorització dels projectes allibera i complementa la feina dels tutors que, per manca de temps o de recursos, no poden ajudar als estudiants des de l’institut”.

Properes sessions del BiblioLab de Cornellà

  • Sessió oberta sobre el Club de Media amb les entitats creatives de la ciutat i els responsables de les Biblioteques de Cornellà.

T’apassiona el món audiovisual? No et perdis aquesta trobada, el proper dimecres 22 de maig a les 17:30 hores, a la Biblioteca Marta Mata.

  • Sessió oberta sobre el Club de Media i els Nous Artesans amb els responsables de les Biblioteques de Cornellà.

Vols introduïr-te en la cultura maker? No faltis en aquesta sessió del BiblioLab, el proper dijous 30 de maig a les 17:30 hores, a la Biblioteca Central.

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i la Diputació de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar