skip to Main Content
Citilab A Faber Residency I Robolot 2019

Citilab participa en una setmana dedicada a la robòtica educativa amb professionals internacionals a la Residència Faber i al Robolot

L’equip del Citilab ha fet una estada temàtica d’una setmana a Faber, la Residència d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya situada a Olot, treballant de manera col·laborativa amb d’altres professionals de l’àmbit de la robòtica educativa com John Maloney, co-creador d’Scratch, Jens Mönig, co-desenvolupador d’Snap!, o Kathy Giori, membre de l’equip de Mozzila WebThings. Durant el cap de setmana, el lab de Cornellà ha presentat el robot Fantàstic i la placa ED1 en la 18a edició del Robolot.

Representants de l’equip de MicroBlocks, Robolot, Mozilla IoT, Snap!, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Citilab han treballat conjuntament durant set dies, avançant i compartint els seus projectes laborals, que tot i ser independents que tenen un punt comú: tots treballen amb l’entorn de programació MicroBlocks.

Al llarg de l’estada, Citilab ha continuat treballant en el projecte EduLab i ha pogut mostrar el robot Fantàstic a les aules olotines. Les classes de 4t i 3r de Primària de l’Escola Llar d’Olot, un centre públic implicat en l’aprenentatge de la programació i la robòtica de l’alumnat, han muntat el robot del Citilab i han après a programar la placa ED1 per posar-lo en marxa.

Arribat el cap de setmana, el laboratori ciutadà de Cornellà també ha estat present al Robolot, una jornada d’intercanvi d’experiències i casos d’èxit de robòtica didàctica i STEAM.

L’equip del Citilab ha presentat el robot Fantàstic i la placa ED1 del projecte EduLab davant de la comunitat d’experts i professorat assistents, donant a conèixer el desenvolupament de la placa, la construcció del robot i la seva gran varietat d’aplicacions didàctiques posades a prova a les escoles públiques de Cornellà de Llobregat.

Arriba la Jornada de Programació i Robòtica Educatives!

El proper dissabte 25 de maig Citilab acull una nova edició de la Jornada Programa, on totes les persones inscrites podran conèixer el projecte EduLab i implicar-se en el taller del robòtic Fantàstic entre moltes d’altres experiències educatives innovadores apassionants.

Podreu seguir la jornada a través de les xarxes socials amb el hashtag #JPRE19.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar