skip to Main Content
Tecnoestiu 2019

Intel·ligència artificial, programació amb Scratch, emocions i televisió en la nova edició del Tecnoestiu del Citilab. No te la perdis!

El 26 de juny torna el Tecnoestiu, l’activitat tecnològica de l’estiu del Citilab que acull famílies, esplais i casals d’estiu durant un matí per gaudir de tres hores d’aprenentatge, diversió i interacció amb la tecnologia.

El Tecnoestiu d’enguany va un pas més enllà i, a més d’oferir una introducció a la programació visual per blocs, també vol apropar la intel·ligència artificial a tots els públics.

Nenes i nens hauran d’afrontar un repte: crear un programa amb Scratch (i amb l’ajuda de servidors del núvol) que reconegui les emocions i els estats d’ànim de les seves pròpies cares!

Un cop assolit l’objectiu, els participants podran explicar la seva experiència davant de càmera, trepitjant el plató de televisió professional del Citilab.

Inscripcions obertes!

Voleu gaudir d’aquesta activitat? Escolliu un matí de dilluns a divendres, des del 26 de juny fins el 26 de juliol i escriviu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o truqueu al 93 551 06 60. El preu és de 6 euros per participant.

L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, dels 6 als 8 hauran d’estar ajudats per algú de més de 12 anys.

No us ho perdeu!

A continuació podeu recuperar moments del Tecnoestiu de l’any passat. Ens ho vam passar molt bé!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar