skip to Main Content
Curs De Blockchain Maig 2019

Inscriu-te al curs obert de Blockchain del Citilab per a empreses i emprenedors. Aquest proper mes de maig, no te’l perdis!

Curs de Blockchain per a empreses i emprenedors: 21 i 22 de maig

Citilab organitza el curs de Blockchain per a empreses i emprenedors, una formació de 8 hores que s’impartirà dimarts 21 i dimecres 22 de maig de 9:30 a 13:30 hores al lab de Cornellà de Llobregat.

El curs oferirà una introducció a aquesta tecnologia de criptomonedes per tal de capacitar a empreses, emprenedors i pre-emprenedors que estiguin interessats en conèixer el potencial del blockchain i en fer-lo servir en els seus projectes.

Et pots inscriure al curs gratuït completant aquest formulari. Les places són limitades!

Xerrada oberta ‘Blockchain, casos d’ús i presentació de la formació per a empreses i emprenedors’: 8 de maig

Si vols conèixer la matèria i els continguts que es tractaran de la formació, no et perdis la xerrada oberta que se celebrarà el proper dimecres 8 de maig de 18 a 19 hores al Citilab.

En aquesta trobada es farà una breu introducció a diversos casos d’ús i es parlarà sobre el cost que pot suposar un projecte de Blockchain.

Confirma la teva assistència a la xerrada prèvia fent clic aquí.

Aquesta iniciativa està emmarcada en el projecte LaborLab del Citilab, que treballa per donar suport al talent emprenedor social i tecnològic del territori, així com per formar en competències per a nous àmbits professionals.

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar