III Mostra De La Creativitat I La Innovació Al Carrer De La Miranda De Cornellà 2019

Citilab participa en la tercera Mostra de la Creativitat i la Innovació: robòtica i vídeo-currículums!

El proper divendres 26 d’abril, Citilab estarà present en la tercera edició de la Mostra de la Creativitat i la Innovació, una jornada dedicada a l’experimentació de la ciència i la tecnologia oberta a tota la ciutadania.

Al llarg de la tarda de divendres, des de les 17 fins les 20 hores, el Carrer de la Miranda de Cornellà s’omplirà d’activitats infantils i familiars organitzades per diverses entitats de la ciutat per apropar les ciències, les tecnologies i la innovació a tots els públics.

Robòtica i vídeo-currículums amb el Citilab!

Citilab col·labora en la jornada oferint dos tallers al llarg de la tarda: una activitat de robòtica amb el robot Fantàstic i un espai d’enregistrament de vídeo-currículums per continuar teixint el Comap, el mapa de coneixement ciutadà de Cornellà.

Voleu aprendre a muntar el robot educatiu del Citilab i formar part de la xarxa de coneixement de la ciutat? No us ho perdeu!

Podeu consultar el programa complet de la jornada fent clic aquí.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar