skip to Main Content
XI Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2019

Inscripcions obertes per assistir a la XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives del 25 de maig!

El proper dissabte 25 de maig Citilab acull l’onzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, la trobada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives.

El passat 31 de març es va tancar el termini de presentacions d’experiències i comunicacions. Un total de 36 ponències, 12 tallers, 18 projectes educatius a la fira d’alumnes i 9 empreses configuraran la Jornada Programa d’enguany. Podeu consultar el programa fent clic aquí!

L’equip del Citilab presentarà dues ponències: ‘ED1, la placa del projecte EduLab’ i ‘El Citilab a les escoles, el projecte EduLab. Els assistents podran descobrir l’experiència del Citilab introduïnt la programació i la robòtica a les aules d’infantil i primària de sis col·legis públics de Cornellà i, d’altra banda, conèixer el procés de creació, el funcionament i les aplicacions de la placa microcontroladora ED1, original del laboratori ciutadà.

A més de les dues ponències, Citilab també impartirà el taller ‘Munta i programa el robot Fantàstic!’, una activitat que permetrà que tots els participants es posin a la pell dels nens i nenes que han après a construir-lo i programar els seus moviments en les sessions del projecte EduLab.

 

ACTUALITZACIÓ: Les places ja estan cobertes! No es permetrà l’accés a la jornada sense inscripció prèvia.

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de lAjuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar