skip to Main Content
Projecte BiblioLab 2019

Citilab introdueix el model de laboratori obert en les biblioteques de Cornellà en el marc del projecte BiblioLab

Citilab posa en marxa el BiblioLab de Cornellà, una iniciativa que impulsa l’experimentació i l’ús de metodologies innovadores, creatives i col·laboratives a les biblioteques de la ciutat amb la finalitat de col·laborar en la transformació dels usos i els serveis d’aquests espais municipals així com els rols dels tècnics.

Així, el laboratori ciutadà de Cornellà vol participar en la creació d’un nou model de biblioteques que incorpori en la seva base la creació de coneixement i la innovació social a través de diverses sessions de participació a la Biblioteca Central de la ciutat amb responsables de la Biblioteca Marta Mata i la Biblioteca Sant Ildefons.

Aquesta iniciativa té l’objectiu de posar en valor el coneixement, teixir comunitats i fomentar la cocreació a la ciutat de Cornellà i està emmarcada en el programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona.

Com imagines la biblioteca del futur?

Si vols formar part d’aquest procés de transformació i aportar les teves idees com usuari o usuària de les biblioteques, participa en les sessions d’ideació i experimentació del BiblioLab organitzades pel Citilab!

Sessió de mapeig col·laboratiu amb els joves de Cornellà – 25 de març

El procés de co-disseny dels nous usos de les biblioteques i els nous rols de bibliotecaris i bibliotecàries s’ha encetat amb una sessió de mapeig col·laboratiu que ha comptat amb la participació dels joves de la ciutat i els responsables de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

  • Data: dilluns 25 de març
  • Hora: 17:30 hores
  • Lloc: Biblioteca Central de Cornellà

Primera sessió BiblioLab amb joves de la ciutat 2019

Sessió de mapeig col·laboratiu i projecció audiovisual – 10 d’abril

Nova sessió oberta de mapeig col·laboratiu oberta per identificar interessos i idees de la ciutadania. Per a totes les persones apassionades pel món del cinema i l’audiovisual, els membres del Club Media del Citilab projectaran el segon capítol de la web-sèrie Psycho Acústica.

  • Data: dimecres 10 d’abril
  • Hora: 17:30 hores
  • Lloc: Biblioteca Central de Cornellà

Debat sobre les biblioteques del demà amb els sèniors de Cornellà – 11 d’abril

Citilab organitza un debat obert per a totes les persones majors de 55 anys que vulguin conversar i explicar com imaginen les biblioteques del futur. Es comptarà amb la participació dels membres de la comunitat del SeniorLab del Citilab.

  • Data: dilluns 11 d’abril
  • Hora: 11:30 hores
  • Lloc: Biblioteca Central de Cornellà

A més d’aquestes primeres tres sessions, en vindran més: introducció de la programació i la robòtica i la cultura maker a les biblioteques amb els membres dels Clubs del Citilab! Les dates estan pendents de confirmar.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i la Diputació de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar