Mostra De Treballs De Recerca De Cornellà

Un nou format de la Mostra de Treballs de Recerca de Cornellà posa en valor el coneixement de l’alumnat de batxillerat de la ciutat

400 alumnes de 1r de batxillerat coneixeran els 25 treballs seleccionats pels propis centres educatius

Aquest divendres 15 de març, Citilab acull la XVIII Mostra de Treballs de Recerca de Cornellà. Aquesta nova edició presenta un nou format respecte els anys anteriors: per primera vegada es presentaran un total de 25 treballs de recerca realitzats per l’alumnat de 2n de batxillerat dels cinc instituts públics de la ciutat (l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Francesc Macià, l’Institut Maria Aurèlia Capmany, l’Institut Miquel Martí i Pol i l’Institut Joan Miró).

Aquest canvi de format de l’acte està impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cornellà i el Citilab amb l’objectiu de posar en valor el coneixement dels estudiants abans que les seves investigacions siguin valorades pel jurat dels Premis de Treballs de Recerca de la ciutat.

Al voltant de 400 alumnes de 1r de batxillerat, que actualment estan dissenyant les seves propostes de recerca, assistiran a les presentacions dels seus companys per inspirar-se. Els 25 treballs que es presentaran han estat seleccionats pels propis centres educatius i són de temàtica molt diversa.

L’alumnat participant es dividirà en dos torns per assistir a les presentacions dels projectes. De 9 a 11 hores del matí, els estudiants de l’Institut Francesc Macià i l’Institut Maria Aurèlia Capmany participaran en l’intercanvi de coneixement assistint a les exposicions que ells mateixos hauran escollit. En el segon torn, de 12h a 14h, l’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol i de l’Institut Joan Miró repetirà el mateix procés.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar