skip to Main Content
Agents Digitals Esportius 2019

Una quinzena de joves del Baix Llobregat participen en la nova formació d’Agents Digitals Esportius al Citilab

Dimarts 25 de febrer comença la nova edició del programa de formació d’Agents Digitals Esportius (ADE) que imparteix el Citilab amb l’objectiu d’apoderar els joves en competències audiovisuals i comunicatives des d’una perspectiva d’innovació social i digital. Aquesta formació està emmarcada en el Projecte Singular sota el lema “Jove, al Baix tu decideixes!”

L’objectiu de la formació és capacitar aquests ciutadans i ciutadanes de la comarca del Baix Llobregat que es troben en situació d’atur per tal que, sense haver tingut un contacte previ amb el món mèdia, siguin capaços d’articular un petit projecte audiovisual i aprenguin a difondre, compartir i posar en valor informació i coneixement sobre diverses entitats esportives locals.

El contingut que enregistrin els participants de la formació contribuirà al programa ThinkLab del Citilab, que té com a objectiu identificar, visibilitzar i mobilitzar el coneixement ciutadà.

A més de la formació en matèria de comunicació i innovació que ja es va impartir en la primera edició del curs d’ADE, aquesta nova formació també incorpora unes sessions dedicades a la igualtat de gènere i al medi ambient.

Així doncs, els participants s’implicaran en un total de 140 hores de formació teòrico-pràctica que s’impartirà al Citilab cada dimarts i dijous de 15h a 19h. Un cop finalitzada la formació, al mes de maig del 2019, els participants ja s’hauran convertit en Agents Digitals Esportius i Agents Locals d’Innovació Social i Digital.

“Joves, al Baix tu decideixes!” s’adreça a persones joves desocupades i que no formen part dels sistemes d’educació i formació, i representa un una empenta profitosa amb projecció de futur dins del mercat laboral.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat és l’entitat que realitza les funcions de coordinació i promoció del projecte “Joves, al Baix tu decideixes!”, on participa tota una agrupació d’entitats formada per ajuntaments, empreses de formació i agents econòmics. Aquestes entitats són: els ajuntaments de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans; les empreses de formació Levelinstrukta SL, Sinergia, Team & Training SL, Sodexo Iberia SA; el Citilab de Cornellà de Llobregat; les associacions empresarials d’AEBALL i PIMEC i el mateix Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El projecte, que s’emmarca dins de la convocatòria de Projectes Singulars del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), es va iniciar el passat 19 de desembre amb una subvenció total de 776.555,55 euros i finalitzarà el 31 de desembre de 2019. “Jove, al Baix tu decideixes!” està subvencionat pel SOC, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar