skip to Main Content
Jornada Programa Opensurf

Arriba l’onzena edició de la Jornada Programa al Citilab: termini de presentació d’activitats obert!

El 25 de maig de 2019 Citilab acollirà un any més la nova edició de la Jornada Programa, la trobada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i de robòtica educatives.

El termini de presentacions d’experiències i comunicacions ja està obert. Fins el 31 de març, totes les persones interessades ja poden presentar les seves experiències per participar en aquesta onzena edició de la jornada oferint una ponència, impartint un taller de formació o formant part de la fira de projectes i/o treballs realitzats per l’alumnat.

Tots els requisits per a la presentació d’experiències i comunicacions es detallen al web de la Jornada Programa:

Les ponències poden ser individuals o col·lectives i es disposarà d’un màxim de 20 minuts per a l’exposició. No s’admetran els treballs de recerca de l’alumnat, el lloc adient és la fira de projectes. 

La participació a la fira de projectes pot consistir a presentar alguna aplicació, algun giny físic programat, alguna activitat, etc. El professorat del centre s’haurà de fer responsable, en tot moment, de l’acompanyament de l’alumnat.

Els tallers seran a la tarda i tindran una durada d’una hora i mitja. Si requereixen d’algun equipament específic (robot, kit, plaques programables…) hauran de portar-lo els organitzadors del taller. Tingueu en compte que un taller implica la participació activa dels participants.

Si voleu participar en més d’un apartat haureu d’omplir el formulari tantes vegades com propostes de participació vulgueu fer.

 

A mida que es confirmin les ponències i experiències s’anirà actualitzant el programa d’aquesta onzena edició. De cara al mes d’abril s’obriran les inscripcions per a assistents.

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar