skip to Main Content
Participants Al Curs De Pilot De Drons Per A Persones A L'atur

8 persones de Cornellà en situació d’atur han obtingut la llicència de pilot de drons

El passat 8 de gener, les 8 persones en situació d’atur que han participat en la formació becada de Pilot de Drons organitzada pel Citilab van retrobar-se per acomiadar i valorar el curs que van iniciar l’1 d’octubre de 2018. Tots ells han superat el curs i, per tant, han obtingut el certificat de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria que els valida com a pilots homologats al comandament remot d’un dron de fins a 25kg de pes.

Els participants, 5 dones i 3 homes residents a Cornellà, han puntuat molt positivament la formació semipresencial que han cursat al lab de Cornellà durant l’últim trimestre del 2018, valorant des del contingut i la docència del curs fins el servei i l’espai.

La formació s’ha impulsat des del Citilab amb l’objectiu de fomentar l’ocupació de la ciutadania de Cornellà a través de la formació en noves professions i noves tendències; beneficiant a les persones en situació d’atur i potenciant especialment la presència de dones en els oficis científico-tecnològics.

La durada total del curs ha estat de 107 hores dividides de la següent manera: 38 hores de teoria, 15 hores de pràctica i 54 hores de connexió a la plataforma en línia homologada.

Les classes teòriques i les pràctiques indoor (impartides a l’interior del Citilab) van començar al mes d’octubre. Després d’aprovar l’examen teòric, els cornellanencs van iniciar les sessions de pilotatge a l’exterior i, finalment, també van superar l’examen de vol definitiu.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar