skip to Main Content
Destacada Taller Minecraft

Vine al Citilab a gaudir del taller d’introducció a Minecraft!

Citilab organitza el dimarts 18 un taller de Minecraft per introduir la seva versió educativa als nens i nenes de 8 a 12 anys que els hi agradi programar i vulguin aprendre movent-se per l’entorn i divertint-se. El taller l’impartirà Miguel Sánchez Olmos, professor de secundària i Minecraft Certified Trainer. Les places estan limitades a 28 alumnes. Per això, totes les persones que hi estiguin interessades poden fer una inscripció prèvia a la recepció del Citilab.

L’objectiu d’aquesta sessió és que els alumnes s’introdueixin en la programació mitjançant petits reptes d’experimentació. El taller està inclòs dins de l’activitat dels Clubs del Citilab, els espais de creativitat especialitzats on es fomenta l’autoaprenentatge, la col·laboració, l’intercanvi de coneixement entre els usuaris i el treball per projectes.

Minecraft és un videojoc educatiu que promou la creativitat, la col·laboració i la resolució de problemes en un món virtual obert on l’únic límit és la imaginació dels usuaris. Aquesta versió és un programa educatiu al voltant d’aquest videojoc que vol potenciar el pensament crític, la creativitat, el treball col·laboratiu i el respecte.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellàl’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar