skip to Main Content
Bitbot.cat Desembre 2018

Professionals del món del lleure aprenen programació i robòtica amb la formació Bitbot.cat al Citilab

Sisena formació presencial Bitbot.cat al Citilab

Una onzena de monitors i monitores de lleure van començar el passat 4 de desembre la formació de programació i robòtica Bitbot.cat al lab de Cornellà. Aquest curs l’imparteix l’equip del Citilab i és impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

Aquesta és la sisena edició Bitbot.cat que es realitza de forma presencial al Citilab. La formació consisteix en un total de 20 hores de formació repartides en 5 sessions de 4 hores cadascuna i 10 hores de dedicació personal a la realització d’un projecte.

Durant les diverses sessions del curs, els dinamitzadors i les dinamitzadores s’introduiran en el món de la programació utilitzant llenguatges lliures com Scratch o Snap4Arduino amb l’objectiu que, mitjançant aquestes eines, aprenguin a dissenyar activitats extraescolars que podran aplicar en els seus àmbits laborals.

Citilab col·labora amb el programa Bitbot.cat actuant com a formador de futurs formadors des de l’any 2016. D’aquesta manera, contribueix en el foment de les activitats extraescolars de robòtica i programació i, alhora, impulsa les vocacions tecnològiques en els nens i les nenes de Catalunya.

Al gener, també arriba la formació semipresencial Bitbot.cat

A partir del 2019, Citilab també impartirà la mateixa formació però en format semipresencial, una novetat que té l’objectiu de captar un públic amb menys disponibilitat.

Els continguts del curs s’han adaptat a aquesta modalitat de formació ja que només hi haurà dues classes presencials: el 10 i el 24 de gener.

La inscripció ja està oberta, totes les persones interessades s’hi poden apuntar a través d’aquest enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar