Joguines Recollides A L'entrenament Solidari

Gran èxit de participació en l’entrenament solidari celebrat al Citilab

Per inaugurar el mes de desembre, el passat dissabte dia 1 es va celebrar l’entrenament solidari que va ser organitzat pel col·lectiu esportiu cornellanenc C.M.Sígueme amb la col·laboració amb la Creu Roja de Cornellà i el lab de Cornellà.

Al voltant d’una quarantena de persones es van reunir de bon matí al Citilab per mostrar la seva faceta més solidària. Abans d’iniciar l’activitat esportiva, l’organització va recollir més de 80 joguines que, en el marc de la campanya solidària de Nadal de la Creu Roja, es lliuraran a les famílies que més ho necessiten per garantir que tots els nens i nenes tinguin regals aquestes festes.

A continuació, les persones assistents van participar en l’activitat esportiva que va consistir en seguir un itinerari caminant o corrent.

Els tres recorreguts partien de la Plaça Can Suris i passaven per les zones verdes de la ciutat de Cornellà properes al Citilab: els camins vora el riu Llobregat i també el Parc del Canal de la Infanta.

Vols participar en aquesta iniciativa i donar una joguina per fer possible que cap infant es quedi sense regal aquest Nadal? Fins el 20 de desembre pots venir al Citilab i fer la teva aportació!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar