skip to Main Content
Programa CuEme Al Citilab

Més de 150 estudiants de Cornellà aprenen a dissenyar logotips al Citilab en el marc del Programa CuEmE

Dimecres 21 i dijous 22 de novembre Citilab va rebre la visita de 160 nens i nenes de primària de l’Escola l’Areny i l’Escola Suris de Cornellà. L’alumnat de primària va assistir a la ponència sobre disseny de logotips que van impartir els estudiants d’Arts Gràfiques de l’Institut Esteve Terradas, també de la ciutat.

Després de la conferència, els nens i nenes van ocupar l’Opensurf del lab de Cornellà i es van distribuir en equips per dissenyar un logo de manera col·laborativa com a procés de creació d’una identitat corporativa, tenint en tot moment el suport dels companys de l’Institut Esteve Terradas. Aquesta activitat que va estar emmarcada en el Programa CuEmE de la Diputació de Barcelona.

El Programa CuEme (Cultura Emprenedora a l’Escola) vol sensibilitzar els i les estudiants de cicle superior de les escoles de primària en l’emprenedoria. L’objectiu d’aquest programa és vincular els centres educatius i els ens locals partint dels programes educatius de les escoles i de l’estratègia local.

Per fer-ho, els alumnes treballen dividits en equips i desenvolupen un projecte que consisteix en la constitució d’una cooperativa fictícia pas a pas: li posen un nom, dissenyen un logotip, defineixen el tipus de producte que vendran i decideixen a quin projecte destinaran els seus beneficis.

Aquesta activitat va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar