skip to Main Content
Logo Cornellà Humana 2018

Citilab posa en valor el coneixement ciutadà a l’exposició Cornellà Humana

Citilab presenta el ThinkLab Process en l’exposició del projecte Cornellà Humana, una iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà que s’inaugura el proper dijous 15 de novembre.

ThinkLab Process

El ThinkLab Process és un projecte impulsat des del laboratori digital ciutadà de Cornellà que té com a objectiu identificar, donar visibilitat i mobilitzar el coneixement ciutadà, destil·lant el potencial que hi ha a la ciutat i posant-lo en valor per a la resta de la comunitat.

L’equip del Citilab disposarà d’un petit “plató de televisió” a la carpa de la Plaça Europa de Cornellà en el qual s’enregistraran vídeo-currículums de ciutadans i ciutadanes del municipi. La finalitat és que les persones entrevistades puguin compartir el seu coneixement formal i informal per vincular-lo amb la comunitat; com pot ser el cas de l’alumnat i el professorat de Cornellà que realitzen treballs d’investigació a la ciutat, experts del sistema de recerca, agents locals i biblioteques.

Aquests vídeo-currículums es presentaran en unes pantalles de televisió durant les setmanes que duri l’exposició però, sobretot, formaran part de la xarxa de contactes que enriquirà el Mapa de Coneixement de Cornellà. Aquest mapa és l’eina que posarà en valor tot el coneixement mobilitzat al municipi i potenciarà la interacció i la col·laboració entre la ciutadania.

El plató del Citilab dins de l’exposició Cornellà Humana es situarà en l’espai expositiu que, sota el nom ‘la ciutat educadora’, estarà dedicat al coneixement del municipi. La gravació de vídeo-currículums serà cada tarda de dijous, divendres i dissabte (de 17:30h a 20h) fins el 15 de desembre.

T’interessa enregistrar el teu vídeo-currículum i formar part d’aquest gran Mapa de Coneixement Ciutadà? Escriu-nos a info@e-citilab.eu!

Cornellà Humana

L’exposició del projecte Cornellà Humana té l’objectiu d’explicar els quatre àmbits d’acció que es treballen des de l’administració local per garantir que el municipi sigui un habitat social, just, igual i sostenible.

La cohesió, el coneixement, la convivència i la corresponsabilitat són els quatre àmbits d’acció que es convertiran en els quatre espais expositius: ‘la ciutat integradora’, ‘la ciutat educadora’, ‘la ciutat viva’ i, finalment, ‘la ciutat participativa’.

L’exposició estarà disponible des del 15 de novembre fins el 16 de desembre a la Plaça Europa de Cornellà.

Carpa Cornellà Humana 2018

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar