skip to Main Content
Mural Citilab - 5a Setmana De La Co-innovació 2018

Tecnologies disruptives, alfabetització transmèdia i ocupació durant la 5a Setmana de la Co-innovació al Citilab

Del 5 a l’11 de novembre s’ha celebrat la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat. Organitzacions amb i sense ànim de lucre de diversos municipis metropolitans s’han sumat un any més a aquesta iniciativa centrada en el diàleg, la interacció i la participació amb l’objectiu de fer aflorar idees innovadores a la comarca.

Cornellà Getting Talent 2018

El matí del dimarts 6 de novembre Citilab va acollir el Cornellà Getting Talent, una jornada organitzada per l’Ajuntament de Cornellà en la qual persones en situació d’atur i empresaris o responsables de selecció de personal es van reunir en una cruïlla d’entrevistes d’entre 10 i 15 minuts.

L’objectiu de l’esdeveniment va ser fomentar l’ocupació i la inserció laboral dels participants a través d’una metodologia de contractació innovadora.

Cornellà Getting Talent - 5a Setmana de la Co-innovació 2018

‘Noves tendències en innovació i tecnologia’ amb Xavier Ferràs

El mateix 6 de novembre Xavier Ferràs, doctor en Economia i Empresa per la Universitat de Barcelona i professor d’ESADE, va impartir la conferència ‘Noves tendències en innovació i tecnologia’, al lab de Cornellà. En la conferència, Ferràs va fer viatjar el públic cap a un futur tecnològic i en va analitzar en profunditat les potencialitats i també els perills.

Aquest esdeveniment emmarcat dins la 5a Setmana de la Co-innovació també va inaugurar el programa Cilitab-Trend, nascut de l’aliança entre CREA, Aigües de Barcelona i Citilab.

Xavier Ferràs durant la conferència inaugural del conveni entre CREA, Aigües de Barcelona i Citilab 2018

‘Adolescents, mitjans de comunicació i cultures col·laboratives’ amb Maria José Masanet

La conferència ‘Adolescents, mitjans de comunicació i cultures col·laboratives’ es va celebrar dijous 8 de novembre. Maria José Masanet, doctora en Comunicació Social, va presentar el projecte ‘Transmedia Literacy’ al Citilab, una investigació que ha analitzat les competències dels adolescents vers els mitjans digitals amb l’objectiu d’aprofitar-les en la seva educació formal, a l’escola.

A més de la sessió teòrica, Masanet també va oferir al públic una dinàmica sobre expansions narratives i móns possibles. A partir d’una escena cinematogràfica incompleta, els participants havien de plantejar les seves hipòtesis per continuar la història.

Transmedia Literacy - 5a Setmana de la Co-innovació 2018

Taller infantil ‘Girador de Newton’ i espectacle familiar ‘Des d’Arquimedes fins a Einstein’ amb CreaCiència

Per acomiadar la 5a Setmana de la Co-innovació, Cornellà va celebrar dissabte 10 de novembre un esdeveniment per a tots els públics. L’exterior del Citilab, la Plaça Can Suris, es va omplir de petits científics i petites científiques que es van submergir en la història de la ciència de la mà de CreaCiència i en Dani Jiménez, conegut per ser el presentador de Dinàmiks a TV3.

Experiments, diversió i família: una gran manera de tancar la 5a Setmana de la Co-innovació!

Espectacle CreaCiència - 5a Setmana de la Co-innovació

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar