skip to Main Content
Conveni De Col·laboració Entre Aigües De Barcelona, CREA I Citilab

Nou conveni de col·laboració entre Aigües de Barcelona, CREA i Citilab

Xavier Ferràs inaugura el programa d’aliança oferint una ponència sobre les noves tendències en innovació i tecnologia

Aigües de Barcelona, CREA (Centre de Recursos de l’Aigua) i Citilab van formalitzar un nou conveni de col·laboració el passat dimarts 6 de novembre de 2018. Aquest acord de col·laboració té l’objectiu de fer possible la creació de sinergies que fomentin noves idees o projectes d’innovació.

Maria Monzó, directora d’innovació i coneixement d’Aigües de Barcelona, Maria Pi, directora de CREA, i Javier González, director gerent del Citilab, van reunir-se al lab de Cornellà per signar el conveni que estableix les bases de col·laboració entre les tres entitats.

Després de la signatura i per encetar el programa d’aliança entre les institucions (Citilab Trend), Javier González va oferir un petit discurs inaugural en el qual va manifestar la seva satisfacció i va assegurar que la unió entre Aigües de Barcelona, CREA i Citilab havia nascut fruit d’un interès comú pel coneixement, el talent, la co-creació, la cultura de la innovació i el desenvolupament social.

A continuació va cedir el torn de paraula a Xavier Ferràs, doctor en Economia i Empresa per la Unitat de Barcelona i professor del Departament de Direcció d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’ESADE, que va oferir la conferència Noves tendències en innovació i tecnologia: nous reptes de futur per a la societat i l’economia.

Xavier Ferràs durant la conferència inaugural del conveni entre CREA, Aigües de Barcelona i Citilab 2018

La ponència va centrar-se en les tecnologies disruptives (com la Internet de les Coses, la tecnologia 3D, la intel·ligència artificial…) i en exposar la capacitat que tenen de canviar el món tal i com el coneixem en l’actualitat.

Ferràs va fer viatjar al públic cap a un futur tecnològic i en va analitzar les potencialitats i també els perills, dibuixant un escenari protagonitzat per l’excés d’informació, l’economia de l’abundància, la presència de robots cada vegada més intel·ligents i la transformació del treball. Si te la vas perdre, properament podràs recuperar tota la xerrada completa al web de Coneixements del Citilab.

Aquest esdeveniment s’emmarca en el programa Citilab Trend i la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat. A més, compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar