skip to Main Content
Entrenament Solidari 2018

Entrenament solidari al Citilab: cap infant sense joguina aquest Nadal!

El dissabte 1 de desembre se celebrarà al Citilab un entrenament solidari organitzat pel club esportiu cornellanenc C.M.Sígueme amb el suport de la Creu Roja i el lab de Cornellà.

A partir de les 9:30h del matí, totes les persones interessades podran acostar-se al Citilab per donar joguines que, gràcies a la col·laboració de la Creu Roja i en el marc de la campanya solidària de Nadal, arribaran a mans de les famílies que més ho necessiten per garantir que tots els nens i nenes tinguin regals aquestes festes.

A banda de la donació, el club esportiu C.M.Sígueme programarà una activitat esportiva per a totes les persones participants. Tots aquells ciutadans i ciutadanes que donin la seva joguina podran participar en un recorregut, caminant o corrent, fixat pels organitzadors. Per tal que hi pugui participar tothom, existiran dos recorreguts per a tots els nivells: un de 5 km i un de 3 km.

No deixis escapar aquesta oportunitat i acosta’t al Citilab a donar una joguina pels infants i a fer una mica d’exercici!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar