skip to Main Content
La Dimensió Cultural AMB

Jornada de reflexió sobre el potencial cultural de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Aquest divendres 9 de novembre Citilab acull el fòrum ‘La dimensió cultural de Barcelona’, una trobada organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en la qual experts i representants institucionals del sector cultural s’implicaran en un debat sobre la cultura des d’una perspectiva metropolitana.

L’objectiu d’aquest fòrum és debatre al voltant del potencial de l’àrea metropolitana a escala cultural i plantejar així algunes de les potencialitats que podria produir una coordinació més elevada entre municipis.

Innauguració: introduir la cultura en els grans objectius de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

L’acte comptarà amb la presència d’Antoni Balmón, alcalde de Cornellà i vicepresident execitiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Jaume Colboni, vicepresident de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB; i Joan Subirats, representant del comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Conferència: l’experiència europea en la creació de grans àrees culturals metropolitanes

Seguidament, Arthur Le Gall, director de KEA European Affairs amb una àmplia trajectòria com a gestor de projectes europeus i especialista en polítiques de sectors audiovisuals, culturals i creatius, oferirà una conferència sobre l’experiència europea en la creació de grans àrees culturals metropolitanes.

La Quinzena Metropolitana de Dansa

Rocío García, tinenta d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà, Petra Jiménez, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet, i David Quirós, regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, se centraran a continuació en parlar de La Quinzena Metropolitana de Dansa com a primer exemple d’èxit de coordinació cultural.

Taula rodona: cinc grans objectius culturals a escala metropolitana

En l’últim tram de la jornada se celebrarà una taula rodona per tractar els cinc grans objectius culturals a escala metropolitana. Els participants d’aquesta taula seran: Xavier Fina, filòsof i consultor cultural, Miquel Curanta; director del Club TR3SC, Àlex Nogueras, president d’ArtBarcelona, Laia Ramos, sòcia de la cooperativa LaFundició, i Enric Sierra, periodista i adjunt a la direcció de La Vanguàrdia.

Podeu trobar més informació consultant el programa complet.

L’entrada és gratuïta. Per assistir a aquest esdeveniment cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a desenvsocioeconomic@amb.cat.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar