5a Setmana Co-innovació 2018

Arriba la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat: del 5 a l’11 de novembre

La 5a Setmana de la Co-innovació és una iniciativa que té l’objectiu de fer aflorar iniciatives innovadores al Baix Llobregat. Aquesta setmana centrada en el diàleg, la interacció i la participació està impulsada per la Xarxa d’Innovació Social Comarcal.

Novament, la Setmana de la Co-innovació reunirà organitzacions amb i sense ànim de lucre de diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, persones emprenedores i públic en general per centrar-se en la col·laboració motivada, un enfoc de la cooperació basada en la resolució de problemes de manera conjunta.

La Xarxa d’Innovació Social Comarcal, impulsora de la iniciativa, està formada per CoBoi, el laboratori cívic d’emprenedoria i economia social de Sant Boi de Llobregat; Sant Feliu Innova, la xarxa física i virtual dels innovadors de Sant Feliu de Llobregat; la Fundació Ciutat de Viladecans pel foment de la societat del coneixement; Innobaix, l’agència d’innovació del Baix Llobregat; l’Ajuntament del Prat de Llobregat, l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Citilab de Cornellà.

En el marc de la 5a Setmana de la Co-innovació, entre el 5 i l’11 de novembre se celebraran diversos esdeveniments oberts en aquests municipis metropolitans que es poden consultar fent clic aquí.

Els actes que tindran lloc al Citilab són els següents:

6 de novembre 2018 – 9:30 hores.

Citilab. Cornellà de Llobregat.

Més informació

A continuació podeu consultar altres esdeveniments d’interès que se celebraran al Baix Llobregat. Desplegueu:

6 i 8 de novembre de 2018 – 9:30 hores.

Lloc: Centre d’Empreses Fontsanta. Sant Joan Despí.

Organitzador: Ajuntament de Sant Joan Despí.

Més informació

7 de novembre de 2018 – 9:30 hores.

Lloc: HP Inc. Site. Sant Cugat del Vallès.

Organitzador: Innobaix, l’Agència per la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat.

Més informació

9 de novembre de 2018 – 9 hores.

Lloc: Espai Co-innova Sant Feliu. Sant Feliu de Llobregat.

Organitzador: Sant Feliu Innova.

Més informació

Si t’interessa obtenir més informació sobre aquesta setmana de cooperació i participació, consulta el web de la 5a Setmana de la Co-innovació! Al llarg d’aquests dies s’aniran actualitzant més activitats que es desenvoluparan a la comarca.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar