Transmedia Literacy - Conferència 'Adolescents, Mitjans De Comunicació I Cultures Col·laboratives'

Parlem d’educació, adolescents i entorns digitals al Citilab durant la 5a Setmana de la Co-innovació

El proper 8 de novembre a les 18:30 hores, Citilab organitza la ponència ‘Adolescents, mitjans de comunicació i cultures col·laboratives’ en el marc de la 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat.

Maria José Masanet, doctora en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra, oferirà una conferència sobre alfabetisme transmèdia orientada a docents, professionals de l’àmbit de l’educació, dinamitzadors d’activitats amb joves i qualsevol persona interessada en el tema.

L’objectiu de la conferència és entendre com els adolescents utilitzen els mitjans digitals interactius (des de les xarxes socials fins les plataformes de videojoc) i com podem aprofitar les competències digitals dels joves a l’aula.

D’aquesta manera, a la ponència es presentaran els resultats de Transmedia Literacy, un projecte que neix fruit de la col·laboració interuniversitària i que s’ha centrat en investigar el comportament dels adolescents en els entorns digitals, la comunicació digital interactiva i la seva incidència en els processos d’ensenyament i aprenentatge.

Si t’interessa inscriure-t’hi, pots fer-ho omplint aquest formulari!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar